Canliradyoyodinleme.Net - İyi Dinelemeler.

Metro Fm Dinle



Canlı Canlı Dinleyin
        Günün her saatinde sınırsızca, cızırtı ve kesinti olmadan canlı radyo dinlemenin        keyfinin yaşayabileceğiniz sitemizde, dinlemek istediğiniz her türlü müzik kategorisinde onlarca radyo kanalı bulunmaktadır. Müzik yayını yapan radyo kanaları haricinde haber ve spor kanalları da mevcuttur.
        Sitemizde bulunan onlarca radyo kanalı, sitemiz ziyaretçilerine geniş yelpazede radyo dinleme imkânı tanımaktadır.  Karasal yayınla Türkiye genelinde dinlenebilen, internet ortamında da tüm dünyada radyo dinlenebilen birçok ulusal radyonun bulunduğu sitemizde radyo kanalları hakkında da kısa bilgilere yer verilmektedir. Türkiye’nin ilk yabancı müzik yayınını yapan ayrıca Türkiye’nin en popüler radyo kanallarından biri olan Metro fm’ de sitemizde yayını yapılan radyo kanallarından biridir. Türkiye’nin ilk özel radyolarından biri olma özelliğini taşımaktadır. 14 Temmuz 1992'de ‘Quinn’in Radio Ga Ga’ şarkısıyla yayın hayatına başlamıştır. ‘Türkiye’nin ilk ve en iyi yabancı müzik radyosu’ sloganı ile radyo frekansları arasında iddialı konumunu sürdürmektedir. Uzan grubu tarafından kurulan radyo uzun süre bu grup bünyesinde yayın hayatına devam etmiştir. TMSF’ nin Uzan grubunun mallarına el koyması ile bir müddet devlet bünyesinde yayınlarını sürdürmüştür. Radyo halen Spectrum Medya bünyesinde yayın yapmaktadır. Kadir Çöpdemir, Uğur Şener, Bertan Horasan kanalda program yapan isimlerde bazılarıdır.
          Üyelik sisteminin bulunmadığı sitemizde dinleyicinin dinlemiş olduğu radyo kanallarından dolayı da hiçbir şekilde ücret talep edilmemektedir. Sade ve kolay bir tasarım ile tasarlanan ve internette yayın yapan site, ziyaretçilerinin zorlanmadan, istediği radyo kanalını dinleme imkânı tanımaktadır. Sitemize kolay bir şekilde erişim sağlamanın yolu, siteyi açılış sayfası yapmaktır. Ayrıca site adresini kısa yollara ekleyerekten kolay bir erişim sağlanabilmektedir.  Blackberry ve İphone uygulamaları da Android markette sitemizin ziyaretçileri tarafından indirilmeyi beklemektedir. İnternette ortamında ne dinleyeceğinize bir türlü karar veremiyorsanız, onlarca popüler radyo kanalının online olarak dinlenebildiği sitemizde, gelin canlı radyo dinlemenin keyfini çıkartın. Yabancı müzikten arabesk müziğe, pop müzikten halk müziğine kadar birçok kategoride radyo kanalının bulunduğu sitemiz, siz değerli ziyaretçilerimizin müzik dinlemenin keyfini çıkarmanız için gecesini gündüzüne katarak çalışmaktadır.
        Sitemizde bulunan onlarca radyo kanalını, herhangi bir kesinti ve cızırtı yaşamadan yüksek ses kalitesi ile gönül rahatlığı ile dinleme imkânı sunulmaktadır. Birçok popüler radyo kanalının bulunduğu sitemizde, radyo kanalları hakkında da kısa bilgilere ulaşmak mümkün olmaktadır. Ulusal çapta yayın yapan popüler bir radyo kanalı olan Metro fm bunlardan bir tanesidir. Türkiye’nin ilk özel radyolarından olan kanal, ayrıca yabancı müzik yayını yapan ilk radyo kanalıdır. 14 Temmuz 1992'de ‘Quinn’in Radio Ga Ga’ şarkısıyla yayın hayatına başlamıştır. Türkiye’nin en popüler radyo kanallarından bir tanesidir.  Pascal Nouma, Kadir Çöpdemir, Uğur Şener, Bertan Horasan kanalın Dj lerinden birkaçıdır. Blackberry ve İphone uygulamaları sayesinde de dinleme imkanı sunulmaktadır. Kanalın yayın müdürlüğü ve müzik direktörlüğünü Cengiz Ünsal yapmaktadır.
          Sitemizde üyelik sistemi uygulanmamaktadır ve dinlediğiniz radyo kanallarından dolayı da hiçbir şekilde sizden ücret talep edilmemektedir. Sitemiz ziyaretçilerinin rahatlığı düşünülerek tasarlanan sitemiz, dinlemek istediğiniz radyo kanalına en kısa sürede erişim yapabilmenizi sağlamaktır. Sitemiz adres linkini sık kullanılanlara ekleyerek daha kolay bir erişim ağlanabildiği gibi, sitemizi açılış sayfanız yapmanız durumunda da hızlı ve kolay bir şekilde erişim yapmış olmaktasınız. Bilgisayarınıza yükleyeceğiniz küçük bir eklenti yardımıyla winamp ya da media player üzerinden tek tıkla canlı olarak radyo dinlemek de mümkün olmaktadır. Sitemizle ilgili herhangi bir öneri, şikâyet ya da memnuniyeti, iletişim sekmesinden tarafımıza ulaştırmanız siz değerli ziyaretçilerimize daha iyi bir hizmet verebilme adına önem taşımaktadır.

0 yorum :





Slow Radyolar
Pop Radyolar