Canliradyoyodinleme.Net - İyi Dinelemeler.

Radyo Moda Dinle



Radyo Moda
2006 yılında Türkçe Pop şarkılar yayınlayarak yayın hayatına başlayan Radyo Moda, İstanbul’da kurulduğundan günümüze kadar radyoların Fm bandında 96.8 frekansından yayın yapmaktadır. Yayınlarında her zaman Türkçe pop şarkıları tercih etmesi nedeniyle bir müddet sonra kendi listelerini oluşturup yayınlamaya devam etmiştir. En çok dinlenen Türkçe pop şarkılar listesi 40 şarkıdan oluşmaktaydı. Bazı sanatçıların birden fazla şarkıyla girdiği bu listeler sürekli güncellenerek, şarkıların popülerliğini adeta test ediyordu. Üstün ses sistemleri kullanılarak yapılan yayınlarda dinleyiciler ses kalitesi karşısında hemen etkilenmektedir.
Radyo Moda kanalı zaman içinde sürdürdüğü kaliteli yayın akışını el değiştirmesine rağmen başarıyla sürdürmüştür. Türkçe pop şarkılar arasında en popüler olanlar ile pop şarkıcılarının seslendirdiği en güzel pop örneklerini Radyo Moda farkıyla dinlemek ayrı bir keyif vermektedir. Radyo Moda dinleyen müzik severlerin radyodan çalınmasını istedikleri şarkılar radyo görevlileri tarafından not edilerek yepyeni pop 40 listeleri oluşturulmaktadır. Her bir popüler liste oluşumunda dinleyicinin etkisinin bulunması bile radyo dinlemeyi sevenler ve müzik tutkunları için çok değerlidir. İnternet ağının yaygınlaşması ve internet kullanabilen cihazların hemen herkeste bulunması nedeniyle Radyo Moda yayınlarını internetten takip etmek mümkün hale gelmiştir. İnternet bağlantısı olan her türlü cihazı kullanarak Radyo Moda kanalında yayınlanan Türkçe pop şarkıları dinleyebilirsiniz. Etkileyici radyo programları ile ayrı bir dinleyici kitlesine sahip olan Radyo Moda programlarında dinleyici istek programları da vardır. Bu programlar sayesinde dinleyicilerin radyo yayınlarını kendi sevdiği müziklerin yayınlanması için değiştirmesi bile sağlanmıştır. Bu radyo çok moda sloganıyla yayın hayatına başlayan ve gelişen süreçte bu sloganı fazlasıyla hak edecek tarzda radyo yayıncılığı yapan Radyo Moda kanalını sevenlerin sayısı her geçen gün artmıştır. Bir müzik severin radyo kanalı üzerinden müzik dinlemeyi sevmesi için radyo yayınlarının kesintisiz olması ve mükemmele yakın bir ses yayınının olması gerekir. Radyo Moda yayınlarının kesintisiz olmasını sağlayan üstün teknoloji, ses sistemi ve ses yayınları ile şarkıların işlendiği mikserlerle kendini belli etmektedir. Radyo Moda’nın sahip olduğu muhteşem teknoloji nedeniyle 2012 yılında ve 2013 yılında iki kez el değiştirmiştir. Radyo Moda’nın yeni sahibi Erkam Radyo kanalı olmuştur. Erkam radyo kanalının aynı frekansta yayın yapmaya başlaması ile Radyo Moda yayınları sonlanmış olup tüm hakları ve frekansları Erkam Radyo kanalına devredilmiştir. O günden günümüze kadar 96.8 frekansından Erkam Radyo yayınları karasal olarak yayınlanmakta ve internet ortamında da Erkam Radyo yayınları Radyo Moda yerine yayınlanmaktadır. Radyo Moda kanalının yayın tarzıyla zıt bir şekilde yayın yapan Erkam Radyo yayınlarında tasavvuf ağırlıklı müzikler yayınlanmaya başlamıştır. Tasavvuf müziğin dinleyiciyi etkileyen tınılarının herkesi sarması amacıyla ağırlıklı olarak bu tür müzikleri yayınlarına taşıyan erkam radyo kanalı programları tamamen buna yöneliktir. Bir zamanlar radyo moda olarak bilinen frekansın yeni şekli çoğu dinleyiciyi şaşırtsa da aynı frekansta tasavvuf müzik dinlemenin etkisini hemen hissetmektedirler. Tasavvuf müziğin ruha üflenen bir yapısı olmasının etkisi nedeniyle dinleyiciler hemen kendilerini dinlenmiş ve müziğin etkisi altına girmiş olarak hissedebilirler.
Radyo moda olarak yayın hayatına başlayan ve ikinci satıştan sonra Erkam Radyo olarak isim değiştiren kanalın pop müzik yayınını değiştirip tasavvuf müziğe geçiş yapması radyo dinleyicilerini oldukça şaşırtmıştır. Radyo moda altyapısı ve frekanslarını kullanan erkam radyo, aynı kalitede radyo ses yayını yaparak dinleyicilerini etkilemeyi başarmıştır. İnternetten ve karasal yayınlarla radyo moda yayınlarını dinleme olanağı kalmadığı için aynı frekansta yayın yapan Erkam Radyo kanalında yayınlanan tasavvuf müzikleri dinleyebilirsiniz.


0 yorum :





Slow Radyolar
Pop Radyolar