Canliradyoyodinleme.Net - İyi Dinelemeler.

Radyo 7 Dinle



RADYO 7
                Radyo 7, Hayat Yayıncılık tarafından 1 Şubat 1999 yılında İstanbul’ da kurulmuştur. Ülke çapında 65 vericiye sahip olan Radyo 7 kırk yedi ilde yayın yapmaktadır. İlk kurulduğu günden bugüne kadar olan süreçte gelişimlere açık olan ve zamanın gerektirdiği yenlikleri doğru bir şekilde yayın hayatına yansıtmayı başarmıştır. Radyo 7 ‘ iyi müzik, doğru haber ‘ ve ‘ müziğin tüm renkleri ‘ sloganlarıyla yayın hayatına başlamış ve bugüne kadar sloganlarına uygun programlar yapmaya özen göstermişlerdir. Radyo 7 haftanın her günü yirmi dört saat kesintisiz ve canlı müzikle dinleyicileriyle buluşmakta ve onlara kaliteli ve seçkin müzikler sunmaya devam etmektedir. Dinleyicilerin istek ve beğenilerini ön planda tutarak yayınlanacak müzik türleri belirlenmektedir. Radyo 7’nin çok geniş bir dinleyici kitlesi bulunmaktadır bunun sebebi de ‘müziğin tüm renkleri’ sloganıdır. Her yaştan ve kültürden dinleyici kitlesine sahip olan radyo istasyonunda her türlü müziği duymanız mümkün olmaktadır. Ancak her radyonun kendine özel olarak kimlik gibi bütünleşmiş müzik türleri vardır ki; radyo 7 nin de aynı şekilde özellikle türkü ve Türk Halk müziği radyonun vazgeçilmezidir.Sitemizden http://www.canliradyodinle.com.tr/radyo-7.html adresini dinleyerek bunu farkedebilirsiniz.
                Dinleyiciler radyolarında yayınlanan müziklere Radyo 7 internet adresinde bulunan oylama kutusu sayesinde oy kullanarak müdahale etme şansına sahip olmaktadırlar. Yayınlanmasını istedikleri şarkıyı seçip oy kullanarak o şarkının yayında çalmasını sağlayabilmektedirler. Radyo 7 canlı yayınlarında ödüllü, başarılı ve deneyimli DJ leriyle müzik yayını dışında tarafsız ve doğru habercilik anlayışına sahip haber programlarına, tartışma programlarına ve dinleyenleri bilgilendirmek amaçlı yapılan programlarla da başarılı bir yayıncılık çizgisi izlemektedir. Radyo 7 de dinleyicilerin vazgeçemediği, her sabah kahvaltıda ya da işe giderken dinlemekten keyif aldıkları canlı sabah haberleri, öğleye doğru geniş bir müzik yelpazesiyle oluşturulmuş müzik programlarıyla dinleyicilerin keyifle günlerine devam etmesini sağlayan programları, radyonun zamanla daha çok sevilmesine ve dinleyici kitlesinin artmasına sebep olmaktadır. Radyo 7 yayın akışı profesyonelce düzenlenip dinleyicilerine sunulmaktadır. Yayın akışında hazırlanan programlardan; kiminde canlı müzik performansı ile dinleyiciye şahane bir müzik keyfi sunulurken, kiminde DJ in hayata dair sorularıyla karşılaşıyor, kimin de ise ülkenin gündeminde neler olup bittiğini öğrenme şansını yakalıyor dinleyici. Bu programları yıllardır takip eden ve artık DJ in sesinden kim olduğunu bilen bir dinleyici kitlesi var Radyo 7’ nin. Radyonun bu kadar başarılı olmasının en büyük sebeplerinden biri belki de DJ lerin uzun yıllardır değişmemiş olmasıdır. Radyo dinleyicisi televizyon seyircisinden farklı olarak tanıdığı sesin değişmemesinden büyük bir hoşnutluk duyar. Ne kadar sesin sahibini görmemiş de olsa ses ile kendi arasında bir bağ kurmaktan keyif alır.
Radyo 7 dinleyicileriyle sadece radyo üzerinden değil yaptığı organizasyonlarla da bir araya gelmeyi ilke edinen bir radyo kuruluşudur. Bazı dönemlerde düzenlediği sosyal yardımlaşma organizasyonları ve şölenlerle dinleyicileriyle buluşarak güzel anıların ortaya çıkmasına sebep oluyorlar. Düzenledikleri semt şölenlerinde sevilen DJ lerin sunumları, çalınan şarkılar ve hep bir ağızdan söylenen türküler eşliğinde devam eden şölenlerde mini yarışmalar düzenlenerek hediyeler dağıtılmakta ve coşkuyla organizasyonlarını tamamlamaktadırlar. Sosyal yardımlaşma organizasyonunda da aslında görüntü çok fazla farklılık oluşturmamaktadır. Ancak katılımcıların yardımlaşma da gönüllü olmaları ve eğlenceden daha çok kişiler arası güzel diyalogların geliştiği, farklı bölgelerden farklı kültürlerden insanların güzel bir sebeple bir araya toplanmasının verdiği farklılığın aynılığa dönüşmesinin mutluluğunu yaşayan ve yaşatan Radyo 7 bu tür organizasyonları sıkça tekrarlamaktadır. Radyo 7’ nin yayın akışı, DJ ve organizasyonlarına internet sitesinden ulaşabilirsiniz.


0 yorum :





Slow Radyolar
Pop Radyolar