Canliradyoyodinleme.Net - İyi Dinelemeler.

Kral Pop Dinle



İNTERNETTE RADYO DİNLEMENİN RAHATLIĞI BİR BAŞKA
                1 Mart 2011’de TMSF’den Radyo 5’in yayın haklarını alarak yayın hayatına başlamış olan Kral Pop Doğuş yayın grubuna bağlı olarak yayınlarında Türkçe Pop müziği şarkılarına yer veren bir radyo kanalı olarak karşımıza çıkmaktadır. Henüz yayın yapmaya başlamasının üzerinden çok geçmemiş olmasına rağmen Türkiye genelinde pek çok kişinin takip ettiği bir radyo kanalı olmayı başarabilmiştir.
                Türkçe pop müziği sevenler tarafından ilgiyle takip edilen radyo kanalı bu anlamda pek çok rakibini kısa sürede geride bırakmış ve en çok dinlenen radyo kanalları arasında yerini almıştır. Özellikle gün içerisinde dönemin hit Türkçe Pop Müzik şarkılarına yer vermesinin yanı sıra programcıları açısından da beğeni toplamıştır. Banu Candemir, Arzu Kaya, Gökhan Çınar, Onur Alp, Mert Ruscuklu, Tolga Gündüz, Merih Güzelarda, Çelik, Erkan Eroğlu gibi isimlerin arasında bulunduğu radyo kanalının programcıları konuşmalardan çok müzik parçalarını yayınlamalarından dolayı da beğeni toplamaktadırlar. Programlarına genel olarak baktığımızda kesintisiz müzik saatlerinin olduğunu da görebilmemiz mümkün olmaktadır. sadece günümüz hit Türkçe Pop şarkılarına değil Doksanlardaki hit olmuş ve unutulmayan Türkçe Pop şarkılara da yer veren Kral Pop radyo kanalı dinleyicilerine gerçek bir Türkçe Pop ziyafeti çekmektedir. Bunun yanı sıra zaman zaman Türkçe Pop Müziği’nin başarılı isimlerini de programlarına davet ediyor olması kanalın aktif yayın hayatında daha başarılı olmasını sağlamaktadır.
                İstanbul, Balıkesir, Marmaris ve Muğla’da 94.7 frekansı ile dinleyicileri ile buluşan Kral Pop, Ankara’da 101.8, İzmir’de 106.3, Antalya’da 103.5, Bodrum’da 90.5, Bursa ve Şanlıurfa’da 104.0, Eskişehir’de 90.4, Gaziantep’te 96.3, Konya’da 93.7, Kocaeli’mde 94.6 ve Osmaniye’de 94.0 frekansı ile yayınlarını sürdürmektedir. Bu radyo frekanslarının dışında internet üzerinden de radyo kanalının yayın akışını takip edebilmek mümkün olmaktadır. Her kanalın yurt genelinde dinlenebilmesine olanak sağlayan birden çok frekans ayarı bulunmaktadır. Bu karasal yayın yapan bir radyo kanalının mecburen sahip olduğu özelliklerden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. İstanbul’da belli bir frekans ayarı ile çalışan radyo kanalının İzmir’de başka bir frekans ayarı ile çalıştığını görebilmek mümkün olmaktadır.
                Frekans ayarlarında yaşanan bu değişiklikleri sadece şehirlerarasında görebiliyor olsak da frekans ayarı nedeni ile yaşanan problemleri her zaman ve her yerde görebilmek mümkün olmaktadır. Bir kanalı net olarak dinlediğiniz bir yerde başka bir kanalı parazitli olarak dinlemeniz söz konusu olmaktadır. Bu nedenle radyo cihazlarında her zaman yüksek kaliteyi yakalayabileceğinizi söylemek yanlış olacaktır. Her zaman ve her yerde aynı yüksek kaliteli yayını alabilmek için radyo dinleme keyfini sitemizden yaşamanız daha mantıklı olacaktır. Bu nedenle yayın türlerine göre kanalları kategorilere ayırıp sevdiğiniz müzik türünde yayın yapan kanallara daha rahat erişebilmenize olanak sağlayan sitemizi kullanarak her zaman yüksek ses kalitesi ile canlı radyo dinleme olanağına sahip olabilmeniz mümkün olacaktır. Pop müzik, TSM, THM gibi kategorilerin bulunduğu sitemizde arabesk ve fantezi müziklerinin en sevilen eserlerini dinleyicileri ile paylaşan ve yıllardır dinleyici kitlesini korumayı başarabilen Kral FM dinleme olanağına erişmek için “Arabesk-Fantezi” kategorimize girip kanalı tıklamanız gerekecektir. Sitemizde diğer pek çok radyo sitesinde olmayan bir özellik olarak kanalları aynı sekme içerisinden dinlemeniz mümkün olmaktadır.
                İnternet üzerinden hizmet veren sitemizde kanalları tıkladığınız için yeni bir sekme ya da pencere açılması gibi bir durum olmadığından sitemizi cep telefonunuza herhangi bir yükleme yapmanıza gerek kalmadan kullanabilmeniz mümkün olacaktır. Böylelikle otobüs seyahatlerinizde bile rahatça radyo dinlemeniz mümkün olacaktır.

0 yorum :





Slow Radyolar
Pop Radyolar