Canliradyoyodinleme.Net - İyi Dinelemeler.

Radyo Viva Dinle



POP MÜZİKLE DOLU BİR RADYO
                Pop müziğin en beğenilen eserlerini gün içerisinde arka arkaya dinlemek ve eğlenceli dakikalar geçirmek isteyenler için en uygun radyo kanalı olan Radyo Viva, gün içerisinde pek çok farklı bir şekilde takip edebilmenize olanak sağlayan bir radyo kanalıdır. 19 ilde karasal yayın frekansı bulunan ve Turksat 3A ile D-Smart uyduları üzerinden de yayınlanan radyo kanalına internet üzerinde pek çok siteden ulaşabilmek mümkün olmaktadır.
                Dinleyicisine her zaman en sevdiği ya da sevebileceği şarkıları dinletmeyi hedef edinen radyo Viva, %70 oranında pop müzik şarkılarına yer verse de Fantezi türünde ve slow tarzda şarkılara da yer vererek dinleyicilerini keyiflendirebilmektedir. Ağır Fanteziye kaçmadan farklı tarzlarda şarkılara da yer veriyor olması kanalı daha ilgi çekici hale getirmekle kalmamış, dinleyici kitlesinde bir artış yaşanmasını da sağlamıştır. Gün boyunca yayında olan djleri ile başarılı radyo programlarına imza atan kanalın her dj için yerleşik bir dinleyici kitlesi de bulunmaktadır. Hatta öyle ki nasıl beğendiğiniz bir dizinin yeni bölümünü heyecanla bekliyor ve televizyonun başından ayrılmıyorsanız, radyo djleri için de aynı durum söz konusudur. Sevdikleri djlerin programlarını kaçırmayan dinleyici kitleleri bulunmaktadır. Dinleyicileri ile arasında böyle bir bağ oluşmasını sağlayan djlerin başarısı da yadsınamaz niteliktedir. Tatildeyken arabada, plajda, barda kısacası eğlenebildiğiniz her yerde sizlere eşlik eden Radyo Viva dinleyicilerinin her an kıpır kıpır olmasını sağlayabilecek nitelikte şarkılara yer vererek tatilinizin daha eğlenceli ve dolu olmasını sağlamayı başarabilen bir radyo kanalıdır.
                Canınız sıkkın ve biraz eğlenceye mi ihtiyacınız var? Ya da işten bunaldınız ve biraz nefes almak mı istiyorsunuz? Radyo Viva tam da ihtiyacınız olan enerjiyi size verebilecek türde yayınlar yapan bir kanaldır. Türksat 3A ve D-Smart uyduları üzerinden de yayın yapan kanalın 19 ilde de karasal yayın frekansı bulunmaktadır. Ayrıca internet üzerinden de pek çok farklı site ve kendi resmi sitesi üzerinden takip edilebilme olanağı sağlayan radyo Türkiye’nin en sevilen Türkçe pop müzik radyo kanallarından biri olabilmeyi başarabilmiştir. Dinlendiği her noktadan kesintisiz yayın kalitesini sunan kanalın dinleyicileri ile sürekli bağlantıda olması, onların isteklerine yer vermesi kanalın başarısını ve dinlenme oranlarını artıran etkenlerin başında yer almaktadır. 1999 yılında yayın hayatına başlayan kanalın, yayın yapmaya başladığı ilk günden bu yana dinleyicileri ile arasında bağ oluşturmayı başarabilmesinin temelinde de bu bağlantı bulunmaktadır. Kanal yayın hayatına başladığı ilk günden beri bu bağı korumakla kalmamış, her zaman bu bağı daha da güçlendirebilmeyi başarmıştır. Yayınladığı şarkılarla dinleyicilerini radyo başına bağlayabilen kanal en çok dinlenen radyo kanalları arasında yer almaktadır.
                %70 oranında Türkçe pop şarkılara yer veren Radyo Viva, yayın süresince Fantezi türde ve slow tarzda şarkılara da yer vermektedir. Tatilini doyasıya yaşayabilmek isteyen ya da tatile çıkamasa da günlerini tatil havası içerisinde geçirmek isteyenlere keyifli dakikalar yaşatma konusunda başarılı olan kanalın başarısı dinlenme listelerinde sahip olduğu orandan da belli olmaktadır.
                Dünden bugüne dinleyicilere büyük keyif yaşatan ve dinleyicilerin gönlünde taht kurmayı başarabilen pop müzik şarkılarını yayınlayan Radyo Viva, her ne kadar iki kez el değiştirmiş olsa da yayın kalitesini hep artıran bir çıtayla yola devam edebilmeyi başarabilmiştir. Kanal ve dinleyicileri arasında güçlü bir bağ kurulmuş olan kanala mail, telefon ve sms yoluyla bağlantıların yapılması sayesinde programlar dj ile dinleyici arasında sohbet havası yaratmaktadır.

0 yorum :





Slow Radyolar
Pop Radyolar