Canliradyoyodinleme.Net - İyi Dinelemeler.

Radyo Mydonose Dinle



İŞ ARKADAŞINIZ MYDONOSE
                Hepimiz mutlu ya da ideallerimizin olduğu işlerde faaliyet göstermek istemişizdir fakat zaman içinde çalışmak günümüzde pek çoğumuzun yapmak zorunda olduğu bir eylem halini almıştır. Maalesef ihtiyaçlarımızı karşılamak için çoğu zaman iş beğenme lüksümüz de olmaz, buda çalışırken mutlu olmayan bir kalabalığı doğurur. En çok ihtiyaç duyduğumuz da kafamızı biraz dağıtabileceğimiz, nefes almamızı sağlayacak bir ofis arkadaşıdır. İşte Radyo Mydonose iyi bir ofis arkadaşıdır.
                Çoğu radyo istasyonunun tersine RadyoMydonose neşeli ama sessiz bir arkadaştır. Neşesini kesintisiz dinamik ve pozitif müziğinden almaktadır. Sessizliğini ise hafta içi sunucu bulundurmaması bu sayede yayını herhangi bir insan sesi ile bölmemesinden almaktadır. Bu sayede patronunuz geldiğinde sizi iş dışında bir şey yapmakla suçlayamaz da, yaptığınız sadece müzik dinlemektir. Çoğu zaman işyeri sahipleri bile çalışanlarının motivasyonunu arttırmak ya da işyerlerine gelen müşterilerinin daha keyifli bir alışveriş süreci yaşamasını sağlamak için pozitif müzikleri tercih etmektedir.
                Sürekli çalışırken konsantrasyonumuz yorgunluğumuz çoğaldıkça azalacaktır. Bu sebeple çoğu iş yeri belirli zamanlarda gerek çay molası ile gerek ise yemek molası ile konsantrasyon süremizi uzatmayı hedeflerler. Ama araştırmalar da göstermiştir ki müzik eşliğinde yapılan çalışmalarda konsantrasyon süresi hatırı sayılır bir şekilde artmaktadır. Beynin aynı anda hem sağ hem de sol lobunu çalıştırarak daha verimli olmamızı sağlayan müziğin kesintisiz ve dikkat dağıtıcı unsurlardan arındırılmış olası gerekmektedir. İşte Radyo Mydonose’un kesintisiz neşeli müziği, az reklam prensibi ve hafta içi yayında canlı dj olmaması insanların çalışırken çok daha kolay yoğunlaşmasını sağlar.
                Tüm bu anlattıklarımız gösteriyor ki; Radyo Mydonose günümüzün yasal uyuşturucusu gibidir. Bizi sakinleştirip verimimizi arttırmamıza yardımcı olarak harika bir ofis arkadaşıdır. Üstelik kullanımı tamamen yasal ve bedelsizdir. Günümüzde hayatta kalmak için sıkılarak bulunduğumuz özverilerin sayısı oldukça fazzladır. Her sabah sıcacık yataklarımızdan kalkıp günün rutinine teslim ederiz bedenlerimizi ve ruhumuz uykuya dalar beslenemeyeceğini bilerek. Aslında gün içerisinde ruhumuza da hizmet etmeye hazır dinamikler olduğunu bilsek, evimize mutlu dönmememiz için hiçbir sebep yoktur. İşte Radyo Mydonose siz yaşamayı ertelediğinizi düşündüğünüz zamanlarda ruhunuza zevkle eşlik edecektir.
                En başından başlayalım. Sizi her sabah şefkatle öpüp kaldıracak bir eşiniz, arkadaşınız ya da aile bireyiniz yoksa güne başladığınızda ilk duyduğunuz alarmınızda gelen ses olacaktır.  Önce telefonunuzun klasik melodileri ile vedalaşıp en sevdiğiniz şarkıları yüklemeye başlarsınız fakat her sabah aynı müzik size sadece yeni bir rutin kazandıracaktır. Hepimiz radyoda bile çaldığında sesini sonuna kadar açtığımız şarkıları bir süre sonra alarm melodisi yaptığımızda duymamaya başladığımızı farketmişizdir. Ki bu en az ihtiyacınız olan şeydir. Telefonunuza ya da radyonuzu Radyo Mydonose’a ayarlamayı deneyin, sabahları dinamik şarkılarla uyanmak size iyi gelecektir ve bir an önce alarmı kapatmak yerine müzikle hazırlanırken gülümsediğini fark ettiğinizde gününüzün iyi geçeceğine inanmanız daha kolay olacaktır.
                Artık uyandınız ve günlük programınızda yapmak zorunda olduğunuz sorumluluklarınız vardır. Belki işe gideceksiniz, ya da okula veya evde kalıp bakmakla yükümlü olduklarınızla ilgilenmeniz gerekecektir. Tüm bunların sizin enerjinizi düşürmesine izin vermemelisiniz. Trafikte yada toplu taşımada bırakın Mydonose size eşlik etsin, ders arasında kulaklıklarınızı takın gözlerinizi kapatın ve kendinizi ritme bırakın, her şey gözünüze daha kolay görünecektir.
                Zamanımızda belki de en büyük sorun yaşamaya zaman bulamamaktır. Eğer sorumluluklarınızı azaltmanın bir yolu yoksa ruhunuzu kabuğuna çekmek yerine bırakın Radyo Mydonose ile arkadaşlık etsin, kendinizi daha az yalnız hissedeceğinizin garantidir. Yaşamak ertelenemeyecek kadar değerlidir.
                 
               


2 yorum :

  1. slmlar radyo mydonoseyi çok severek ve beğenerek dinliyoruz fakat siteniz yine eskisi gibi olsa çalan şarkı isimleri yazsa daha güzel olucak eskiden olduğu gibi ilgilenirseniz seviniriz tşkler

    YanıtlaSil
  2. isyankar katılıyorum ...

    YanıtlaSil





Slow Radyolar
Pop Radyolar