Canliradyoyodinleme.Net - İyi Dinelemeler.

Best Fm dinle

EN’LERİN RADYOSU
                5 Şubat 2013’te yayın hayatına başlayan Best Fm’in yayınladığı ilk şarkı Ajda Pekkan’ın “Kimler Geldi, Kimler Geçti” şarkısı olmuştur. En bağımsız, en dürüst ve en güvenilir habercilik anlayışıyla yayınlarına devam eden radyo kanlı için “En’lerin radyosu” demek oğru bir isimlendirme olacaktır.
                Birbirinden seçkin programcılarıyla ve sahip olduğu yayın ilkeleri teknik donanımıyla her yerden ulaşabileceğiniz ulusal tabanlı bir radyo kanalı olan Best Fm, bugüne kadar dinleyicileri ile arasında güven ve samimiyet üzerine kurulmuş bir bağ oluşturmayı başarabilmiştir. Yayın yaptığı her yerde topumun sesi olabilmeyi başarabilen radyo kanalı katıldığı etkinlikler, sosyal sorumluluk projeleri, kampanyalar, paneller ve organizasyonlar ile Türkiye’nin lider radyosu haline gelmiştir. Türkiye’nin ilk özel radyo kanallarından biri olan radyo istasyonu, yayın hayatına başladığında İstanbul Merkez Stüdyolarında yayın yapmakta iken 2006 yılından bu yana da internet siteleri üzerinden de dinlenilebilmektedir. Radyo istasyonu, 2012 yılından bu yana programcısı Cem Arslan’ın sunduğu Gazoz Ağacı programını özel olarak hazırlanmış olan mobil yayın aracı ile gerçekleştirerek, Türkiye’de mobil yayın yapma özelliğini kullanan ilk özel radyo kanalı olarak Trük Radyoculuğu tarihinde bir ilke imza atmıştır. Programcıları arasında Ceyhun Yılmaz gibi ünlü isimlerin de bulunduğu radyo kanalı, her an yayıncılık kalitesini geliştirerek büyümüştür. Tüm dünyada izlenebilme imkânına sahip olan radyo kanalı dinleyicilerden de büyük ilgi görerek en çok dinlenilen radyo kanalları arasında yer almayı başarabilmiştir.
                Türkiye’de ulusal tabanlı yayın yapan radyo kanalları arasında oldukça beğenilerek takip edilen radyo kanalı Türkçe pop müzik şarkılarından Fantezi müziğe kadar pek çok türde şarkılayı dinleyicileriyle paylaşmaktadır. Düşünen, tarafsız ve cesur bir radyoculuk kimliğine bürünen Best Fm, seçkin programlarıyla dinleyicilerinin karşısında olmaya devam etmektedir. Yayın hayatına 5 Şubat 1993 tarihinde Ajda Pekkan’ın “Kimler geldi, kimler geçti” şarkısıyla başlayan Best Fm Türkiye’nin ilk özel radyo istasyonları arasında yer almaktadır. İlkeli bir yayıncılık anlayışına sahip olan radyo kanalı bağımsız, dürüst ve güvenilir bir radyoculuk anlayışını taşımaktadır.
                Yayın hayatına başladığı günden bu yana radyoculuk alanındaki gelişmeleri ve teknolojideki ilerlemeleri takip ederek her zaman en iyi ve yeni olan yayıncılık tekniklerini kullanan kanal bu sayede ayakta kalmayı başarabilmiş bir radyo kanalı olarak karşımıza çıkmaktadır. Türkçe pop müzik türünde şarkıları dinleyicisine sunan radyo kanalı, yayın hayatına başladığı günden bu yana dinleyici kitlesini milyonlarca kişi sayısına ulaştırabilmeyi başarabilmiştir. Yayın hayatı boyunca birçok kurum ve kuruluş tarafından göstermiş olduğu ilkeli yayıncılık sayesinde pek çok ödüle lâyık görülmüştür. Best Fm, her gün yayın akışı içerisinde değindiği konularla halkın sorunlarını, isteklerini ve düşüncelerini sohbet havsı içerisinde ve müzik eşliğinde gündeme getirerek ve güncel haberler konusunda bilgiler vererek halkı bilinçlendirmektedir. Türkiye genelinde farklı il ve ilçelerde karasal yayın ağı bulunan radyo istasyonunun sahibi Emrah Hattat’tır. İstanbul Merkez Stüdyolarında yayınlarını sürdüren radyo kanalı, Cem Arslan, Arzu Çağlan ve Ceyhun Yılmaz gibi seçkin programcılardan oluşan kadrosuyla 1993 yılından bu yana yayınlarını kesintisiz olarak sürdürmektedir. Yayın hayatı boyunca pek çok ilke imza atan radyo kanalı özellikle Türkiye’de yapılan ilk mobil yayını gerçekleştirmesiyle ilgi odağı haline gelmiştir.
                Türkiye’nin en çok dinlenilen radyo istasyonları arasında yer alan Best Fm’i karasal yayın ağı dışında resmi internet sitesi üzerinden ve radyo yayınlarını kullanıcılarına ileten canlı radyo dinleme sitelerinden takip edebilmek mümkün olmaktadır. Bu sayede kanalı dünya çapında dinleyicisi ile buluşturmak mümkün olmuştur.

7 yorum :

  1. niye kimse yorum yazmamış ya kimse best fmi netten dinlemiyormu:D

    YanıtlaSil
  2. özelikleri ne bu tabletin işlemci gpu ekranı amoled mi lcd mi biraz da teknik bilgi verin?

    YanıtlaSil
  3. noldu ya vj mi bitti best fm de :)

    YanıtlaSil
  4. COK ACİL KANA İHTİYAC VAR AB RH NEGATİF SAMATYA HASTANESİ AYSEL UYSAL İRTİBAT 0539 567 99 84

    YanıtlaSil
  5. ne iğrenç bir sesin var sesin sabah sabah..kezban....

    YanıtlaSil
  6. mrhb arkadaşlar best fm ıstek sarkı ıstıyecem nasıl ulasabılırım tlfon numarasını bılen varmı

    YanıtlaSil





Slow Radyolar
Pop Radyolar