Canliradyoyodinleme.Net - İyi Dinelemeler.

Alem Fm dinle



EN KALİTELİ PROGRAMLAR
                Yayın hayatına başladığı günden bu yana her zaman bir üst basamağa çıkmak için çalışan ve hiç durmadan kaliteli yayınlarını sürdürmeyi başaran radyo ve müzik kanalı Alem Fm, günümüzde Türkiye’nin en iyi müzik kanalları arasında gösterilmektedir.
                1994 yılında yayın hayatına başlayan radyo kanalı Marmara Bölgesinde 89.3 frekansıyla yayın yapan bir radyo kanalı iken bugün tüm dünyada dinlenebilen bir radyo kanalı haline gelmiştir. Bu başarıyı yakalamasında elbette teknolojinin nimetlerinden doğru şekilde faydalanarak her zaman en iyi olma yolunda çaba harcamasını göstermek doğru bir tespit olacaktır. Alem Fm, programları içerisinde politika, siyaset, magazin, spor, edebiyat gibi pek çok konuya değinerek müzik, eğlence ve show dünyasının ileri gelen isimleri arasında yer almaktadır. Pek çok tanınmış simayla çalışan ve programcıları da yaptıkları yayınlar ile tüm Türkiye tarafından tanınan isimler olmayı başarabilmiş kişilerden oluşmaktadır. Örneğin sabah 7:00 ile 9:00 saatleri arasında yayın yapan Nihat’la muhabbet programı tüm Türkiye’nin beğenerek takip ettiği bir programdır. Sabah işe ya da okula giderken yol arkadaşı haline gelen bu program sayesinde güne daha keyifle başlamak mümkün olmaktadır. Sabah saatlerini aydınlatan program sayesinde uykunuz açılacak ve rahatlıkla güne adapte olabilmeniz mümkün olacaktır. Programı sunan Nihat’ın ironik şakaları sayesinde düşüncelere dalabilmeniz ve eleştiri kabiliyetinizi artırabilmeniz de mümkün olmaktadır.
Sitemizden http://www.canliradyodinle.com.tr/alem-fm.html linkinden alem fm radyosu dinlenebilir.
                Diğer programcıları arasında Ali Poyrazoğlu ve Müge Oruçkaptan gibi tanıdık isimlerin de bulunduğu kanalın her programında eğlenceyi doruklarda yaşayabileceğiniz gibi Türk pop’unun eski ve yeni en çok beğenilen şarkılarını dinleyerek keyfinize keyif katmanız mümkün olacaktır. Unutulmayan eski pop müzik şarkılarını ve en sevilen yeni pop müzik şarkılarını birbirine uygun şekilde harmanlayan Alem Fm, dinlemekten kendini alamayacaksınız. Türkiye’nin en sevilen radyo istasyonlarında biri olan Alem Fm, 1994 yılında kurulduğunda yalnızca Marmara Bölgesi’nde yayın yapmaktaydı. Ancak bugüne geldiğimizde görüyoruz ki internetin de katkısıyla tüm dünyada dinlenilebilen bir radyo kanalı haline gelmiştir. Türkçeye değer veren ve doğru kullanılması konusunda titiz davranan radyo kanalı, Türkçe popu sevdiren radyo kanalı olmuştur.
                Alem Fm sadece günümüzün en sevilen Türkçe Pop şarkılarını değil eskilerden de en sevilen pop müzik şarkılarını dinleyicileriyle buluşturmaktadır. Radyo programlarının içeriği müzik, eğlence ve show olan kanalın, program konuları arasında politika, siyaset, magazin, edebiyat, spor gibi pek çok konu yer almaktadır. Eğlence dozu yüksek olan kanal, programlarıyla oldukça meşhurdur. Özellikle sabah saatlerinde yayınlanan Nihat’a Muhabbet programı Türkiye genelinde en çok beğenilen ve tercih edilen radyo programı olarak göze çarpmaktadır. Digitürk üzerinden ve internet siteleri üzerinden de dinleyicileri ile buluşarak çok geniş bir alanda yayın sürdürmektedir. Canlı yayın aracı sayesinde dinleyicileri ile sık sık bir araya gelme imkânı bulunan radyo istasyonu, en son yayın teknolojilerini kullanmaktadır. Türkiye genelinde karasal yayın ağı bulunan kanalın programcıları arasında Funda Özkalyoncuoğlu, Şebnem Sungur, Müge Oruçkaptan, Ali Poyrazoğlu, Okan Karacan gibi ünlü isimler de bulunmaktadır. Keyifle dinlenilen programları ile dikkatleri her zaman üzerinde toplayan radyo istasyonu yayın kalitesiyle birçok rakibini de geride bırakabilmeyi başarmıştır.
                Türk radyoculuk tarihinde kapsamlı bir yere sahip olan Alem Fm, her zaman rakiplerinden bir adım önde olabilmeyi başararak dinlenme listelerinde en üst sıralarda yer alabilmeyi başarabilmiş olan bir ulusal radyo kanalı olarak karşımıza çıkmaktadır. Dünya’nın her noktasında dinlenebilen bir radyo kanalı olarak birçok bağımsız dernek ve kuruluş tarafından ödül almıştır.

5 yorum :





Slow Radyolar
Pop Radyolar