Canliradyoyodinleme.Net - İyi Dinelemeler.

MegaSite Radyo Dinle



MEGASİTE
            Megasite, Ankara’ da 7 Kasım 1993 yılında kurulmuş ve yayın hayatına başlamıştır. Megasite Ankara’ da kurulan radyolar arasında sadece arabesk müzik yayını yapan ilk radyo istasyonu olma özelliği taşımaktadır. Radyo Megasite kurulduğu günden bu yana yayın çizgisini hiç değiştirmemiş ve her zaman öncelikli olarak dinleyicilerin istek ve beğenilerini ön planda tutmuştur. Megasite radyo Ankara’ dan sonra İstanbul’ da da yayın yapmaya başlamıştır ve arabesk severlerin büyük beğenisini kazanmıştır. Radyo Megasite bünyesinde bulunan deneyimli ve halkın ne istediğini iyi bilen başarılı DJ’ leri ile yirmi dört saat canlı ve kesintisiz yayın yapmaktadır. Radyo Megasite’ nin sahipleri radyonun, zamanın getirdiği değişikliklere ve teknolojik gelişimlere uyum sağlaması için durmadan çalışıp dinleyicileri için kaliteli hizmet verme anlayışına uygun yenilikler yapmaktadırlar. Megasite dinleyicileri radyo istasyonlarına artık internet siteleri üzerinden ve akıllı telefon, iphone gibi cihazlar üzerinden de rahatlıkla ulaşabilmekte ve isteklerini sevdikleri DJ’ e iletebilmektedirler. Radyoya yapılan yatırımlarla sürekli yenilenen ses düzeni gibi yapılar dinleyicilere daha kaliteli ve net seslerin ulaşmasını sağlamaktadır.
Radyo Megasite kurulduğu günden bu yana ‘ Türkiye’ nin can damarı ‘ sloganının hakkını vermiş arabesk ve fantezi dalında birbirinden güzel eserleri dinleyicisine sunmuştur. Megasite’ nin güzel bir özelliği de radyoda yayın yapan DJ ve ona eşlik eden dinleyicilerin gerek telefon bağlantısı ile gerekse mesaj ileterek bir bağ oluşturmaları ve sanki aynı mekânda oturan dostların sohbeti havasında programın devam etmesidir. Radyoyu dinlerken hapse düşmüş sevgilisini bekleyene, karşılıksız aşka düşmüş bir dertliye, işsiz kalmış bir gence, annesini özlemiş bir evlada, vatanını özlemiş bir gurbetçiye, vatani görevini yapmakta olan bir Mehmetçiğe ve hastanede yatan bir hastaya rastlamanız pekâlâ mümkün olmaktadır. Onların mesajlarıyla fonda çalmaya başlayan şarkı ve DJ in hüzünlenen sesi ile bu atmosfere kendinizi kaptırmadan kurtulmanız mümkün değildir. Bir iki dinlemeden sonra artık sizde Megasitenin müdavimlerinden olmaya başlarsınız. Çünkü Megasite günümüzde yok olmaya başlayan halkın sesini dinleyen dertlerine ortak olan kimi zaman çözüm bulmaya çalışılan radyoculuk felsefesini devam ettirmektedir.
                Radyo Megasite tamamen dinleyici beğenilerine odaklı bir radyodur. Kurulduğu günden beri bu radyodan hiç vazgeçmeyen kemikleşmiş bir dinleyici kitlesi bulunmaktadır. Radyo Megasitenin dinleyicileri fanatikleşmiş bir kitle olmakla beraber radyolarının her zaman yanında olarak program reytinglerinin yükselmesini sağlamaktadırlar. Takside, dolmuşta, otobüste, otogarda kısacası her yerde duyabileceğiniz ‘mmmm megasite ‘ fonundan sonra bilin ki günün en damar şarkısı gelmek üzere. Belki bir Ferdi Tayfur şarkısı belki Müslüm Gürses belki de Güllü’ den nağmeler olabilir. Belki de hiç tanımadığınız bilmediğiniz kıyıda köşede kalmış unutulmuş bir sanatçının şarkısıdır çalan. Bu şarkıları dinlerken aşık değilseniz aşık olmak istersiniz çünkü deli gibi kıskandırır bu şarkılar size,  aşk acısı çekenleri. Neyse ki uzun sürmez bu modunuz eğer programın sonlarına yetiştiyseniz. Tam damarın en derininde hissederken kendinizi birden oyun havasının ritmine kaptırmış bulabilirsiniz kendinizi. Çünkü Megasite yayın akışına özel ‘ ritmi yükseltmek’ diye bir terim vardır. Radyonun ritmi eğer çok düşmüşse dinleyicilerden gelen hareketli parça istekleri artmaya başlar ve DJ’ in ritmi yükseltiyoruz anonsuyla radyoda oyun havaları çalmaya başlar. O an allak bullak olmuş ritim duygunuz DJ’ in tecrübeli ritim yükseltme anonslarıyla hemen toparlanır ve sizde müziğin akışına bırakırsınız kendinizi. Ya da DJ yayın yaparken ‘Müslüm babamız, Kibariye anamız ‘ anonsunu duyabileceğiniz, kendinizi birbirinden farklı yerlerden gelen mesajları pür dikkat dinlerken bulabileceğiniz bir radyodur Megasite.

0 yorum :





Slow Radyolar
Pop Radyolar